Praktijkruimte & contact

De praktijkruimte is op de begane grond van Professor Pullelaan 3 (Tuindorp) in Utrecht. De praktijk heeft emailadres [email protected] en telefoonnummer 06-39589285 (spreek zonodig in, svp). Een afspraak kan het beste direct gemaakt worden via de kalender op deze site. De kalender is (nog) niet altijd up to date, dus wacht op een bevestiging of stuur een sms om sneller een afspraak zeker te stellen.

Hoewel de praktijk goed bereikbaar is met de auto, is het niet wenselijk dat de praktijk leidt tot meer autoverkeer en gebruik van parkeerruimte in de buurt. Bovendien is het tot 21u betaald parkeren. Om deze reden wordt alleen een routebeschrijving per openbaar vervoer gegeven. Ook met een (OV-)fiets vanaf treinstation Utrecht Overvecht is de praktijk binnen 5 minuten te bereiken. De beste reisinformatie vindt u via 9292.nl.

Kaart:

Professor Pullelaan 3 weergeven op een grotere kaart

Routebeschrijving per trein:
Per trein komt u (al dan niet via Utrecht Centraal) aan op Utrecht Overvecht. Via uitgang Tuindorp loopt u recht de Regentesselaan in en dan eerste links (Linneauslaan). Deze loopt u uit en gaat u rechtdoor, afbuigend naar rechts langs de kerk over het Willem de Zwijgerplantsoen. Deze gaat over in de prof. Melchior Treublaan. De eerste straat rechts is de prof. Pullelaan. Dit is een wandeling van ongeveer 10 minuten.

U kunt ook een OV-fiets huren op diverse plekken bij Utrecht Centraal en bij Utrecht Overvecht.