Ontspanningsmassage

Hier gunt u zich lichamelijke en geestelijke ontspanning. U kunt zich laten verwennen en even bijkomen van een stressvolle dag, of aandacht geven aan pijnlijke of stijve spieren. Voor mannen en vrouwen, bloot of gedeeltelijk gekleed. Gericht op spierontspanning en doorstroming in het lijf, op het hele lichaam of op een bepaald lichaamsdeel met aandacht voor het hele lijf. De aanraking is zorgvuldig, vol aandacht en licht of juist stevig. U geeft het zelf aan of laat u verrassen.

Als er tijdens de massage gevoelens of gedachten opkomen die relevant voor u zijn kunt u ze melden en bespreken, wanneer u dat wilt.

De ontspanningsmassage is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van diverse masseertechnieken. Een korte massage gericht op triggerpoints of spierpijnen is ook mogelijk. Ook kunnen acupressuur of shiatsu punten worden toegepast.

We hebben een zogenaamde Body CushionTM ter beschikking, indien gewenst. Deze geeft optimale lichaamsondersteuning en geeft van zichzelf al een zeer ontspannen gevoel.

Body Cushion              
De prijs van een massage is inkomens- en budgetafhankelijk, vanaf € 30,- per uur.