Ervaringen

JS zegt…
Na twee behandelingen was ik al van mijn tennisarmklachten af die al een half jaar bestonden.
Na een aantal behandelingen na vele jaren van dagelijks pijn nu ook veel dagen pijnvrij.
Als ik met rugklachten kwam, ging ik vervolgens zonder klachten en heerlijk ontspannen weer naar huis.
Erwin is een heel fijn mens, gevoelig, kan heel goed luisteren en is gezien de positieve wending van mijn klachten zeer aan te bevelen.

FG zegt…
Erwin was precies, kalm en ter zake. Ik heb nu door hoe gespannen mijn bekken, onderrug en billen zijn als ik denk dat ik ontspannen ben. Na door te ademen bleef een warm en intens verdriet gevoel dat langzaam wegebte. Erwin vroeg mij om ontspannen en open te zitten om terug te gaan naar het verdriet gevoel en te ervaren wat dat deed in mijn lijf. Besproken dat het in mijn hoofd zitten een beschermingsmechanisme is waar ik mijn omgeving tegen mijzelf wil beschermen. De emotionele uitbarsting was een moment waar ik dat los liet. Het was een echt willen en ervaren zonder het filter of beschermingsmechanisme. [Door deze sessies heb ik] op veel momenten meer connectie met mijn partner. Emotioneel en lichamelijk.

GW zegt…
Ik was aan het einde van de sessie een stuk meer in contact met mijn lichaam en was tot rust gekomen.
Het was erg interessant om te ontdekken dat met alleen aandacht er al zoveel tot rust te brengen is in het lichaam. Iets wat je niet bij elkaar kan analyseren, maar wel kan voelen met simpelweg wat gerichte aandacht. Ik kreeg nog extra oefeningen mee om mijn lichaam meer te openen en te leren dieper te ademen.

JF zegt…
Ik kwam voor een shiatsu sessie, Erwin heeft me vorige keer enorm geholpen met zware benen en een soort kramp in m’n linkerschouderblad. Ik heb het inzicht gekregen dat ik 10 jaar geleden qua gevoel niet voorbij mijn enkels kwam en nu wel. Maar ik nog altijd m’n benen enigszins oversla. Ik heb nooit zo gelet op m’n lijf. Het dient het gewoon te doen (…) en doet het vrijwel altijd ‘gewoon’. Eventuele signalen let ik niet zo op, behalve als het m’n benen betreft, dan kom ik meteen in actie. Erwin maakte mij daar op een plezierige en voorzichtige manier attent op. Ik ervaar Erwin als gepast voorzichtig en secuur handelend.

Arjan H. zegt…
Liep al enige tijd met veel spanning in mijn lichaam. Dit uitte zich in nek en schouder pijn. Na een Shiatsu massage van Erwin voelde ik me zo veel beter. Erg fijn ook dat hij de tijd voor je neemt en daarnaast goed advies geeft voor rust maar ook voor inspanning.

Hanny d. K. zegt…
Sinds mijn gordelroos vanaf juli 2010 hield ik nog steeds een onaangename pijn in mijn rechterzij over. Artsen vertelden mij dat er behalve medicatie niets aan te doen was en dat sommige mensen dit de rest van hun leven hielden.
Begin januari 2012 heeft Erwin mij een shiatsu drukpuntmassage gegeven om de doorstroming van de gordelmeridiaan te bevorderen. Ik kreeg een pijnlijk soort elektrische schokjes tijdens de behandeling en daarna helemaal geen pijn meer tot de dag van vandaag. Een verbluffend resultaat. Ik kreeg het advies regelmatig rust te nemen, wat normaal niet echt in mijn systeem zit. Ik ga mij daar wel aan houden.

RR zegt…
In mijn dagelijkse praktijk – adviseren IT bedrijven – geef ik met veel plezier alle energie die ik op kan brengen. Interessant werk, maar vermoeiend. Om mijn opdrachtgevers telkens weer energiek te kunnen helpen bezoek ik regelmatig Erwin voor een uitgebreide ontspanningsmassage.

AS zegt…
Sinds enkele jaren kom ik bij Erwin voor een shiatsu massage. Soms als ik klachten heb, zoals vermoeidheid, of pijn in mijn nek, schouders en polsen vanwege het vele werken achter de computer. Maar ook gewoon ter ontspanning. Door mijn werk als universitair docent zit ik veel in mijn hoofd. De shiatsu massage helpt me om weer in mijn lijf te komen.
Ook helpt het om weer energie te krijgen en geeft het net dat zetje extra om te zorgen dat ik niet ziek wordt in tijden dat ik onder druk sta.